Prosjekter

TNS Gallup

Prosjektet omfattet total rehabilitering av gårdene Kirkegata 20 og Tollbugata 17 i Posthuskvartalet i Oslo.

mer

Grünerløkka

En leilighet i Grünerløkka bydel

mer

cut-e

Deres Oslo kontor tok kontakt med oss i jakten på nye lokaler. Lokalet som til slutt ble valgt, var helt ribbet ned til betongen så vi stod helt åpent med utformingen.

mer

Loftsleilighet, Torshov

Leiligheten var opprinnelig kun i 3 etg i bygård fra 1920 tallet, med råloft i 4 etg. Leiligheten hadde en separat wc, og ”badet” på ca 1,5m2 var etablert inn i gammel matbod med inngang fra kjøkken.

mer

Bergene Gården

Bergene Gården er ikke teknisk sett en hage, men er infact et kontor som Hvor som helst renovert i sentrum av Oslo.

mer

Sophies Minde

Dette er noe som holder tekst om Sophies Minde prosjekt som anyplace jobbet på. Det vil bli erstattet med offisielle ordlyd snart.

mer

Emil & Samuel

Inspirert av nordisk natur og tradisjon har vi valgt elementer fra vår kultur som det er grunn til å være stolt av. Samtidig ønsker vi å gi stedet det kontemporære uttrykket et moderne utested i 2008 bør ha.

mer

SMFB

SMFB ønsket moderne lokaler, preget av det stramme linjer, men likevel få inn farge, varme og særpreg. Lokalene er delt i 2 fløyer. I den ene er arbeidsplassene samt et møterom. Kombinasjon av korte og lange arbeidsbord, avhengig av funksjon.

mer

Utleiemegleren

Utleiemegleren ønsket å utvide 3 etasje hvor et advokatkontor skulle flytte inn med et felles møterom og et separat privat kontor. For å skjule noe av de store muroverflatene, dempe akustikk og samtidig gi rommet et dekorativt element valgte vi “airflake” fra abstracta.

mer

Nordic Gate

Nordic Gate bedt opp til gran opp sin resepsjon og konferanserom områder. Vi valgte for noen dype blod farger for å matche den filosofien deres selskap.

mer

Ring Eiendommer